Lieve vriendjes, we mogen weer open! Vanaf woensdag 3 juni openen we weer onze deuren. Wat zijn we blij dat het weer mag en we elkaar weer kunnen zien. Het zal niet zo zijn als hoe het was. We hebben duidelijke richtlijnen van het RIVM waar we ons aan zullen moeten houden. Deze richtlijnen kun je hier vinden.

We gaan werken met reserveringen voor het eetcafé. Reserveren kan via de mail cafe.camille@casema.nl of via ons telefoonnummer 06-10882641 je mag ook een sms'je sturen. Donderdag t/m zondag is het eetcafe open.

!!LET OP!! Kom je uit hetzelfde huishouden dan mag je met meer dan 2 personen aan een tafel zitten. Anders is het maximaal 2 personen aan een tafel.

Met een maximum van 30 personen proberen we zo de gepaste afstand na te leven en hiermee iedereens gezondheid te waarborgen. Uiteraard is het belangrijk dat iedereen onze regels zo goed mogelijk naleeft. Hierin verwachten we ook een stukje zelfverantwoordelijkheid naar de medegasten en onze medewerkers. Houd gepaste afstand.

Camille is een klein eetcafé dus de uitdaging is groot en met samenwerken lukt het om de richtlijnen van het RIVM te volgen. Uiteraard zorgen we zelf voor de juiste hygiëne in en rondom Camille.
Aantal veranderingen binnen;

-   Markeringen - Voor op de straat bij de voordeur zijn markeringen zodat jullie weten waar je kunt wachten voordat je naar binnen gaat. Hierdoor kan iedereen rustig binnen komen en voorkomen we een opstopping bij de voordeur.

-   Desinfecteren - Bij binnenkomst desinfecteer je meteen je handen met een pompje dat op de bar staat.

-   WC - Naar het toilet gaat vanaf nu met een plasketting! Net zoals vroeger op de kleuterschool. Dit doen we om drukte op de trap te voorkomen. De ketting hangt beneden bij de bar. Hangt de ketting er niet? Dan eventjes wachten.

-   Looproute - Om zoveel mogelijk kruisverkeer te voorkomen hebben we een looproute. Je komt binnen door de voordeur en vertrekt via de achterdeur.

Aantal veranderingen buiten;
-   Terras -Ons terras is breder opgesteld en we hebben een groot aantal tafels toegevoegd en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Tevens is er een eigen buitentoilet.

Lieve vriendjes, volg ten alle tijden de aanwijzingen van onze mensen op. Zij zijn goed ingelezen over de richtlijnen van het RIVM en weten wat we in Camille nodig hebben om samen weer te genieten. Wij hebben het vreselijk gemist en zijn heel blij dat we jullie weer mogen verwelkomen. Makkelijker kunnen we het niet maken, leuker wel! Tot snel en dikke elleboog,

we mogen weer!