Home / Programma / april

Donderdag 4
aanvang 21.15 uur
entree gratis
Jam Akoestisch

Iedere eerste donderdag vd maand de Huiskamer Jam olv Jeff en Pascal. Voor iedereen toegankelijk .

Zondag 7
aanvang 15.00 uur
entree gratis
The Lazy Sundays

Drie doorgewinterde muzikanten wilden ook wel eens een rustige zondagmiddag. Ze zochten allerlei vergeten nummers op, klopten het stof eraf en ze klonken weer als nieuw.
Titus van Bragt (contrabas), Bokke Rypma (gitaar) en Richard Hakkenes (gitaar) leerden elkaar kennen in de Boys Named Sue.
Het repertoir gaat van Neil Sedaka via Poalo Nuttini, de Stray Cats en Claw Boys Claw over alle lagen van de popmuziek.
The Lazy Sundays

Zondag 14
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Labryenco & Conchita

Labryenco is de flamencogroep rond ster-gitarist Alain La Brie. Leden van Labryenco speelde met het Rosenberg trio/ Luzazul/ Ernst Daniel smid en vele anderen.

Danseres Conchita is een bijzonder verhaal met haar 19 lentes jong is zij nu al het grootste danstalent dat we kennen in de Benelux. Recent heeft Conchita met veel succes in Spanje opgetreden.

* Alain La Brie Flamenco gitaar
* Conchita Boon Flamenco dans
* Falu de Cadiz zang
* Antal Steixner tabla/cajon
* Franklin Heilijgers fretless bas
labryenco
falu conchita-4

Zondag 21
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Boxin'The Vox

Het Nederlandse folkduo bestaat uit David Plasmeijer (zang, luit, banjo) en Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar ). Hun muziek is geïnspireerd op Ierse folkhelden als Luka Bloom, Christy Moore, Mary Black en Sinéad O'Connor; jaren 60/70 artiesten als Melanie Safka en Simon & Garfunkel en hedendaagse acts als Amy MacDonald en The Cranberries.
Ze nemen je mee op een muzikale reis langs kliffen en kastelen, langs groene heuvels en gezellige pubs.
Boxin'The Vox

Zaterdag 27
aanvang 13.30 uur
entree gratis

Open 13.00 uur
Koningsdag

The Fisherman's Bend 13.30 uur

The Fisherman's Bend (vissersknoop) put uit de rijke traditie die de Irish folkmusic met haar ballades, drank- en strijdliederen te bieden heeft maar vertolkt ook nummers uit andere bronnen die dezelfde sfeer ademen.

De 'bend' bestaat uit:
Paul Jurriëns : zang, dwarsfluit, tin whistle, accordeon
Gerrit Kuyt : zang, gitaar, banjo, mandoline
Jeroen Stam : zang, gitaar, basgitaar
Bouke Warger : zang, gitaar, bouzouki, bodhran

Arthur Ebeling & Peer Wassenaar 17.00 uur

Arthur Ebeling staat bekend als een onnavolgbaar gitarist met een geheel eigen stijl. Van zwoele late-night-jazz tot rhythm & blues en rauwe pure blues, van neo-rockabilly tot skiffle. Onmiskenbaar zijn de gitaarinvloeden van Cliff Gallup (Gene Vincent & Blue Caps) en Chet Atkins. Ebeling beheerst de rockabilly en country-fingerstyle van bovengenoemden als geen ander. Zijn favoriete muzikant is Ray Charles. Op bijna elk optreden hoor je Ebeling's versie van I got a Woman, compleet met When the Saint's Go Marchin' in solo. Invloeden van Tom Waits, Eddie Cochran, Hank Williams en zelfs Kurt Weill hoor je terug in zijn muziek. Dit alles ondersteunt door Peer Wassenaar op contra bas.

Beastie Boys Undercover 20.00 uur

Van gruizige punk-rock tot rauwe hiphop classics, van de early 80's tot de late 00's. Beastie Boys Undercover zet de tent op zijn kop met een weergaloze vertolking van Beastie-knallers. Een groep zeer ervaren muzikanten die even naadloos wisselt van een live-band naar een hiphop crew met live DJ als de Beasties zelf. Fight for your right to party!

Beastie Boys undercover zijn:
Frans Molenaar
Loek Hauwert
Boris Manintveld
Daan Snouck HurgronjeThe Fisherman's Bend


Arthur EbelingBeastie-boys

GESLOTEN:

Zondag 28 april zijn we gesloten.