Home / Programma / augustus

FEESTWEEK
Alle dagen vanaf 17.00 uur (zondag 14.00 uur) terras, daghappen, D.J’s en live muziek


Donderdag 8
aanvang 17.00 uur
entree gratis
The Bayou Mosquitos

Muziek uit het zuiden van de VS met name Louisiana en Texas, waar de accordeon zo welig tiert! Rhythm & Blues, Tex-mex, Cajun, Zydeco, Country, kortweg swampmuziek. Songs van Ry Cooder, Jim Reeves, Hank Williams, Sonny Landreth, Lee Dorsey en Flaco Jimenez en liedjes van eigen makelij (!)
The Bayou Mosquitos

Vrijdag 9
aanvang 17.00 uur
entree gratis
‘Alle 13 Goed’

13 verschillende vrienden van Camille draaien hun ‘Alle 13 Goed’.
We starten om 17.00 uur, onder de avond serveren wij heerlijke Mosselen of Sparerib (reserveren a.u.b.) om vervolgens langzamerhand het volume op te voeren en het eetcafé zal veranderen in het DansPaleis.

Alle13goed

Zaterdag 10
aanvang 21.00 uur
entree gratis
Klaassen & Van Dijk; A Slice of Dylan

Michel van Dijk & Marc Klaassen brengen hun favoriete Bob Dylan nummers met Kim Hayworth, oud drummer van The Time Bandits, The Meteors en Gruppo Sportivo, Mischa Kool, bassist van de begeleidingsband van Lenny Kὓhr, Coen van Lint; gitarist van onder meer de Rolling Stones coverband The Catstones, Jan Enklaar, virtuoos mondharmonicaspeler die optrad met o.a. Herman Brood
Klaassen & Van Dijk; A Slice of Dylan

Zondag 11
aanvang 14.00 uur
entree gratis
The After Beatles

Onder de naam The After Beatles wordt een complete Beatles middag verzorgd met een staalkaart uit het volledige repertoire van de Liverpudlians.
Uiteraard door Ruud Jansen met zijn Beatles Mates.
The After Beatles

Einde FEESTWEEK

Zaterdag 17
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Die Vers

Frisse Nederlandstalige hiphop op een stevig bedje van diverse stijlen, met de ambitie om rap met een gevarieerde live band te brengen. Dat is Die Vers. De verschillende achtergronden in deze zevenmans band zorgen ervoor dat geen nummer hetzelfde klinkt en dat alles vol passie en positiviteit wordt gebracht.
Die Vers

Zaterdag 24
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Teddy’s Hit

Teddy’s Hit is een Amsterdams indie trio. Slacky vocals, garage-y drums, golvende baslijnen en smaakvolle gitaarsounds. Ze kunnen scheuren maar je ook langzaam laten verdwalen. Energiek, melodisch maar ook fris. Met drummende frontman geven ze een dynamisch show die doet denken aan bands als Ultimate Painting, Weezer en Ty Segall.
Teddy’s Hit

Zaterdag 31
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Blackhammer Voodoo

Black Hammer Voodoo is Deep Dark Shit met een eigen gezicht. Scherpe zang, snerpende mondharmonica, scheurend gitaarwerk, stevige groove. De mannen brengen een schat aan ervaring mee maar weigeren een nostalgische trip te maken. Terwijl Zanger/bassist Michiel van Leeuwen, Harmonica legende Kim Snelten bands als; Gruppo Sportivo, Bombitas, De Dijk, Painting Over Picasso,The Scene, Jack Of Hearts, de revue hebben gepasseert.
Blackhammer Voodoo