Home / Programma / februari

Zondag 3
aanvang 15.00 uur
entree gratis
EGLENTIER DOET AMPZING (DE NAFUIF)

Wat gebeurt er als je de mannen van het Ampzing Genootschap in dezelfde ruimte zet als de zangers en spelers van Theatergroep Eglentier?.
Dan worden de liedjes gespeeld uit de theatervoorstelling Eglentier doet Ampzing, feestelijk, chaotisch en ontregelend. (illustratie EJ Coolen)

Donderdag 7
aanvang 21.15 uur
entree gratis
Jam Akoestisch

Iedere eerste donderdag vd maand de Huiskamer Jam olv Jeff en Pascal. Voor iedereen toegankelijk .

Zondag 10
aanvang 15.00 uur
entree gratis
De Dopegezinde Gemeente

De Dopegezinde Gemeente, met voorman Pierre van Duijl, maakt muziek uit het hart.
Vaak volksmuziek: jiddische liedjes, smartlappen, chansons...
De muziek is nooit 'campy', altijd oprecht.
Ze komen met z'n allen!
Pierre van Duijl

Zondag 17
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Starman

Voorheen KIT speelt spijkerharde glamrock uit de jaren '70. David Bowie, Roxy Music, T-Rex, Mud, Slade,, Alice Cooper en zelfs The Osmonds de zaal in. Eén, twee, drie en... gaan! Starman is een band van zanger Jan Eilander (Trio Bier), Titus van der Bragt (Boys named Sue), Bruno van Klaveren (Trio Bier) en Bokke Rijpstra (Boys named Sue)
Starman

Donderdag 21
aanvang 21.00 uur
entree gratis
Spreek Nederlands met me!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse vertaalwedstrijd: zet je favoriete liedje om in mooi of juist bonkig Nederlands. Geef er een eigen slinger aan, ga met de tekst aan de loop. Voel je vrij, alles mag. (Gisteren, Hallelujah, Nieuw Urk, Danskoningin, Ring van vuur, Toen ik was zeventien), als je vertaalde tekst maar op het ritme van de muziek danst.

Uiteindelijk beslist het publiek bij stemming welk nummer de beste vertaling heeft gekregen. Deze liederen worden diezelfde avond ter plekke vertolkt.
Inzenden voor 17 februari naar info@kunstencultuurbeverwijk.nl.

Zondag 24
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Dockside

Dockside speelt Ierse muziek die bruist en ontroerd. Opzweepende drink- en strijdliederen, jigs, reels en hornpipes ontbreken niet. Daarnaast zijn invloeden van Nederlandse, Franse, Schotse en Jiddische volksmuziek hoorbaar.
Dockside