Home / Programma / juli

Zaterdag 6
aanvang 21.30 uur
entree gratis
IRON & STEEL

Onder de rook van TATA, met de inbreng van vier verschillende karakters en leeftijdsverschillen geven de band een eigen karakter. Dit met muziek van hun eigen muzikale regionale en (inter)nationale helden. Serge Beers (gitaar, zang), Hans Tromp (bas, zang), Henny Klingers (Drums) en Jur Kehl (zang, gitaar). Ze spelen recht uit het hart en met werkersmentaliteit onversneden rock zoals dat in hun thuisbasis de IJmond normaal hoort te klinken.
IRON & STEEL

GESLOTEN:

Woensdag 10, donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli gesloten.

Wij zijn te vinden op Young art in Westerhout

Zaterdag 20
aanvang 21.30 uur
entree gratis
La Manouche

La Manouche is een gitaarduo met Mou'ché : zang en ritmegitaar en Manito: sologitaar. Het repertoire van dit tweetal is een samenstelling van gipsytraditionals uit de sinti en roma cultuur en stukken in de sfeer van Django Reinhardt. Mou'ché zingt met zijn doorleefde stem over het wel en wee van het zigeunerbestaan.
La Manouche

Zaterdag 27
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Tons of Blues

Blues is van alle tijden en Tons Of Blues speelt een doorsnede van 100 jaar blues. Het repertoire bestrijkt allerlei stijlen vanaf 1900 tot heden. De bezetting van Tons of Blues; zang Fons, gitaar/dobro/mandoline Michael, drums Roon, bas Gerard, bluesharp Rene, piano/hammond Chretien.
Tons of Blues