Home / Programma / juni

Zaterdag 1
aanvang 21.30 uur
entree gratis
4Tuoze matrozen

De 4Tuoze Matroze is een Nederlandse muziekgroep, gevormd door en rond zanger/componist Cees Koldijk, die zich met name heeft toegelegd op het brengen van het Nederlandse zeemanslied en het leven gezien door nautische ogen. De groep werd opgericht in 1995 en kende meerdere verschillende bezettingen.
Het zeemansleven, drank en vrouwen zijn veel terugkerende thema's in veel van de liederen. Hun muziekstijl is gaandeweg de jaren meer op wereldmuziek gaan lijken met onder andere Ierse, Balkan en Noord-Afrikaanse invloeden. Optredens in Nederland vonden onder meer plaats op Oerol( ieder jaar) en Lowlands, Kopspijkers en De wereld draait door, en de afgelopen jaren toerde de 4Tuoze Matroze in de theaters met diverse voorstellingen.
Voor Sail Amsterdam schreven ze drie maal het officiële lied. Buiten Nederland traden ze onder andere op in Noord-Amerika, Marokko, Canada en Syrië. Grote projecten waren onder andere met Holland Symfonia in 2002 en de IJmuider Symfonie 2009.
huidige bezetting
Zang/gitaar Cees Koldijk
Accordeon Rodolfo Ravissant
Sax Coco Koldijk
Banjo,mandoline Theo Sieben
4Tuoze matrozen

Zaterdag 8
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Maple

Maple brengt zijn muziek op smaak in het grensgebied tussen Britpop en powerpop.
De Amsterdamse band heeft roots in de Achterhoek en de afzonderlijke bandleden van The Mysterons en Pip Blom. Het debuutalbum met de titel Maple is op 12 oktober 2018 uitgekomen. Jordy Sanger: zang, gitaar, Duncan Daalmeijer: drums, Robbi Meertens: gitaar, zang, Darek Mercks: bas
Maple

Zaterdag 15
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Dubbelconcert

POM

Toen Eva naar de boom keek in de Tuin van Eden en daar de aller sappigste vruchten ooit zag hangen, kon zij het verlangen niet weerstaan. Deze verboden vruchten moest zij proeven. Deze verboden vrucht was een appel. Ook wel ‘pomme’ genoemd in het Frans.
POM is de verboden vrucht die je eens geproefd moet hebben. En dat kan! God kan je niet veroordelen.

Flying Nemo

De vierkoppige-formatie genaamd Flying Nemo, uit de omgeving van Wijk aan Zee, pompt hun sunny surfvibes met reggae en punkinvloeden door je heen met elk nummer!
Nog met zout in ‘t haar en zeewater dat uit hun neus loopt, laten ze het publiek door middel van een pompende bas, glassyriffs, up-sweaping drums en een waterige stem springen maar ook relaxen. Hang Loose!
POM
Flying Nemo

Zondag 16
aanvang 14.00 uur
entree gratis
BUK

Beverwijk uit de Kunst

Zaterdag 22
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Bluesix

De mannen staan garant voor een optreden vol met swingende rocknummers, en dampende bluessongs! In Bluesix geselt Jan Stobbe de drums, plukt Willem Visser de bas, Henk Schippers jankt op zijn gitaar, Bert Baars bopt op zijn sax, keyboards en Dick Huisman met zijn allure,melancholische rauwe strot weet iedereen te pakken.
Bluesix

Zaterdag 29
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Del Norte

Cumbia, son, musica mestiza, gemengd met Engels- en Franstalige nummers. Aanstekelijke muziek uit diverse windstreken. Als er een lijn zit in dit repertoire: pasión! Leadzang, meerstemmig, contrabas, gitaar en charango, accordeon, piano, drums en percussie. Noorderlingen met een wereldblik.
Del Norte