Home / Programma / juni

Zaterdag 1
aanvang 21.30 uur
entree gratis
The Maureens

The Maureens zijn in 2012 in Utrecht ontstaan en hebben sindsdien twee albums uitgebracht, die zowel in Nederland als in het buitenland positief zijn ontvangen. Zanger/gitarist Hendrik-Jan de Wolff schrijft melodieuze indie-liedjes met een vaak wat melancholieke inslag. Kenmerkend aan de muziek van de Maureens is de rijk gearrangeerde zang, met vaak meerstemmige leadzang en koortjes; denk aan referenties als The Beach Boys en Big Star maar ook The Jayhawks en Teenage Fanclub.
The Maureens

Zaterdag 8
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Maple

Maple brengt zijn muziek op smaak in het grensgebied tussen Britpop en powerpop.
De Amsterdamse band heeft roots in de Achterhoek en de afzonderlijke bandleden van The Mysterons en Pip Blom. Het debuutalbum met de titel Maple is op 12 oktober 2018 uitgekomen. Jordy Sanger: zang, gitaar, Duncan Daalmeijer: drums, Robbi Meertens: gitaar, zang, Darek Mercks: bas
Maple

Zaterdag 15
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Flying Nemo

De vierkoppige-formatie, pompt hun sunny surfvibes met reggae en punkinvloeden door je heen met elk nummer! Nog met zout in t haar en zeewater dat uit hun neus loopt, laten ze het publiek door middel van een pompende bas, glassy riffs, up-sweaping drums en een waterige stem springen maar ook relaxen. Hang Loose!
Flying Nemo

Zondag 16
aanvang 14.00 uur
entree gratis
BUK

Beverwijk uit de Kunst

Zaterdag 22
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Bluesix

De mannen staan garant voor een optreden vol met swingende rocknummers, en dampende bluessongs! In Bluesix geselt Jan Stobbe de drums, plukt Willem Visser de bas, Henk Schippers jankt op zijn gitaar, Bert Baars bopt op zijn sax, keyboards en Dick Huisman met zijn allure,melancholische rauwe strot weet iedereen te pakken.
Bluesix

Zaterdag 29
aanvang 21.30 uur
entree gratis
Del Norte

Cumbia, son, musica mestiza, gemengd met Engels- en Franstalige nummers. Aanstekelijke muziek uit diverse windstreken. Als er een lijn zit in dit repertoire: pasiĆ³n! Leadzang, meerstemmig, contrabas, gitaar en charango, accordeon, piano, drums en percussie. Noorderlingen met een wereldblik.
Del Norte