Home / Programma / maart

Zondag 3
aanvang 15.00 uur
entree gratis
De Nok

Blues, Jazz en klezmer. Door de improvisaties, versmelting van jazz met wereldse klanken, ontstaan er boeiende muzikale reizen. Er worden naast enkele standards veelal eigen pakkende composities gespeeld. Sinds enige tijd spelen de 4 heren veelvuldig met zangeres Betty Borstlap.
De Nok

Zondag 10
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Subterranean Street Society

Louis Puggaard-Muller leefde als straatmuzikant in Kopenhagen, hij kwam naar Amsterdam en werd van de straat geplukt door tv-programma Pauw. Rondtoeren met band door Europa zonder vaste shows en geld zorgde voor inspiratie voor het eerste album. Dit jaar is hij te zien bij o.a. Popronde Nederland.
Subterranean Street Society

Zondag 17
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Dubbelconcert

Trampoline

Trampoline is een jonge band uit Amsterdam. Samengekomen op DSOPM (vooropleiding conservatorium) door een gezamenlijke voorliefde voor Pop, Blues en Soul muziek. In de voetstappen van bijvoorbeeld John Mayer, Lianne La Havas en De Dijk, proberen zij hun muzikale plek te veroveren.

Badmen (local heroes)

Vier getalenteerde muzikanten uit de regio laten je dansen op hun mix van pop, ska en groovy funk. Rens van der Linden (Bunch on a Breakout), Frans Molenaar (Longshot), Josse Sharrard (Stranguria) en Frans Timmer (Blue Lighter) van Badmen zijn niet in een hokje te proppen; van een pop-achtige powerballad, naar smooth reggae, dan een funky jam en uiteindelijk stampende ska, feest is gegarandeerd.
Trampoline

Badmen

Zondag 24
aanvang 15.00 uur
entree gratis
The Real Deal; Pam MacBeth

Neem wat traditie, meng het met moderne country, 'spice it up' met bluesy soul, top het af met een internationale uitstraling en je hebt Pam MacBeth.

Pam, geboren in Smyrna, Georgia (USA) is een artiest in hart en nieren en trad op met verschillende artiesten zoals: Jerry Lee Lewis, Steve Earle, Charlie Daniels, Lonestar, Pam Tillis, Marty Stuart, Vince Gill and Merle Haggard.

Zangeres Pam MacBeth is gevormd in Nashville Tennessee, de bakermat van de country en western muziek. Haar optredens worden gekenmerkt door veel energie, spontaniteit, muzikaliteit, sfeer en gezelligheid en haar stem wordt vaak vergeleken met Dolly Parton.

Buiten de Verenigde Staten is Pam bekend geworden door theater tours en shows in o.a. Japan, Nederland, Duitsland, Denemarken, Belgie, Noorwegen, Malta, Engeland, Roemenie, Bulgarije en zelfs Siberie.

De bekende Leidse Gitarist Chris Koenen is een grootmeester in de Blues en bluegrass. Met zijn eigen band 'Men in Blues' speelt hij elke week in het Praathuys in Leiden. In een kleinere setting samen met deze ras- muzikant kan Pam haar creativiteit volledig kwijt.
Ben Reel

Zondag 31
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Ben Reel & Ronald de Jong

Ben Reel is tekstueel de moderne versie van de 60's protestzanger. Politiek geëngageerd. "Make love not war". Een moderne singer-songwriter, met pakkende popsongs richting Americana en Rock!
Ben heeft ook al menigmaal,en met veel succes, showcases gedaan in Nashville en New York en samengewerkt met bv David Olney , Sergio Webb, Tommy Womack en Ad van der Veen.
Ben Reel