Home / Programma / maart

Zondag 3
aanvang 15.00 uur
entree gratis
De Nok

Blues, Jazz en klezmer. Door de improvisaties, versmelting van jazz met wereldse klanken, ontstaan er boeiende muzikale reizen. Er worden naast enkele standards veelal eigen pakkende composities gespeeld. Sinds enige tijd spelen de 4 heren veelvuldig met zangeres Betty Borstlap.

Zondag 10
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Subterranean Street Society

Louis Puggaard-Muller leefde als straatmuzikant in Kopenhagen, hij kwam naar Amsterdam en werd van de straat geplukt door tv-programma Pauw. Rondtoeren met band door Europa zonder vaste shows en geld zorgde voor inspiratie voor het eerste album. Dit jaar is hij te zien bij o.a. Popronde Nederland.
Subterranean Street Society

Zondag 17
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Badmen

Nieuwe band van Frans Timmer (Bleu Lighter), Mathijs de Bont (Skatjes), Rens v/d Linden (Bunch on a breakout), Josse Sharrard (Stranguria) en Frans Molenaar (Longshot). Deze mannen hebben de handen ineen geslagen om opzwepende ska en dansbare reggae op het podium te brengen. Onder de naam Badman verzorgen zij een mix van covers en eigen werk met een eigen geluid.

Zondag 31
aanvang 15.00 uur
entree gratis
Ben Reel & Ronald de Jong

Ben Reel is tekstueel de moderne versie van de 60's protestzanger. Politiek geëngageerd. "Make love not war". Een moderne singer-songwriter, met pakkende popsongs richting Americana en Rock!
Ben heeft ook al menigmaal,en met veel succes, showcases gedaan in Nashville en New York en samengewerkt met bv David Olney , Sergio Webb, Tommy Womack en Ad van der Veen.