Bluesix

Zaterdag 1 juli om 21:00 uur

Iedere keer als er een optreden achter de rug is, of zelfs als er geoefend is, verzuchten de bandleden: “wat ís het toch een lekker bandje!”

Dat vinden de mannen van Bluesix zelf, maar natuurlijk vooral de bezoekers van het optreden. En dat zijn veelal trouwe aanhangers…. De bandleden barsten dan ook van de ervaring. Historie in Carlsberg, BobColor, de Workmates, Henkie&deHufters, White Lightnin’ en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze mannen staan garant voor een optreden vol met swingende rocknummers, rockende swingnummers en dampende bluessongs! De zang wordt gesteund door gloedvolle en jankende solo’s van gitaar, saxofoon, slidegitaar en keyboards.

De machtige drums en grommende Hofner Bass rollen er de perfecte basis voor uit. De band staat als een huis! Nummers van Dion, FabThunderbirds, Ray Charles, Allman Brothers, Muddy Waters om maar wat te noemen.Maar ook de roots, de ‘traditionals’ worden niet vergeten! En dat wordt allemaal met die unieke Bluesix-sound gebracht. Memorabele optredens waarbij de muzikanten over de bar, in de zaal en op de rug van het publiek uit hun dak gaan, zijn talloos.

In Bluesix geselt Jan Stobbe de drums, plukt Willem Visser de bas, Henk Schippers jankt op zijn gitaar, Bert Baars bopt op zijn sax en keyboards en Dick Huisman met zijn allure, melancholische rauwe strot weet iedereen te pakken.


Binnenkort bij Camille:

Dogs Called Kitty

Dogs Called Kitty

Uncle Harry’s Punch

Uncle Harry’s Punch