Del Norte!

Zondag 19 februari, 15.00 uur

Deze viermansformatie met een ruime muzikale blik zet met latin, cumbia, son en musica mestiza dat sfeertje neer waarmee je je in Mediterrane of Zuid-Amerikaanse sferen waant. Aanstekelijke, warme muziek die verrassend wordt versneden met in het Nederlands vertaalde songteksten. Puur muziekplezier met pasión op het podium gebracht.

Voor de muzikanten is Del Norte! de ontknoping in een lange geschiedenis waarin ze zich individueel roerden in onder meer new wave bandjes, kindertheatergezelschappen, koormuziek en funk- en jazzformaties. Die rijke levenservaring komt er nu uit in een heerlijk mengsel van melancholie, bijna over-de top-romantiek en uitgelaten vrolijkheid. Voertalen: Spaans, Frans, Engels, Nederlands en bovenal: de taal van het hart.

De band rolt door succesvolle optredens van het ene in het andere feestje en is een terugkerende gast op diverse podia van cafés en restaurants. Del Norte! is de huisband van dansons in diverse Nederlandse theaters en gaat los op festivals, zoals het jaarlijkse Bredewegfestival in Amsterdam.

De ingrediënten voor al die feestjes: zang, gitaar, contrabas, piano, accordeon, charango, percussie en een immer enthousiast publiek. Zie ook Delnorte.nl


Binnenkort bij Camille:

La Sirène & Eric Lensink

La Sirène & Eric Lensink