Die Darmstädter Hübsch

Zondag 2 juli – aanvang 14.00 uur

Jarenlang vierde de Hübsch, zoals de band liefkozend door de vele fans genoemd werd,  furore op podia in binnen- en buitenland. En toen ineens, na 2011, werd het stil. Heel af en toe hielden ze het zoveelste afscheidkonzert om daarna weer in het stof van de eeuwigheid te verdwijnen.  In mei 2019 scharrelde toetsenist op zijn stoffige zoldertje en vond daar een oude transistorradio. Toen bij hem aanzette hoorde hij krakerig maar onmiskenbaar de stem van schlagerzanger Rex Gildo. “Komm, Phillipo, tanz mit mir…”, leek de jaren geleden overleden held van de Hübsch te zingen. 

Zo’n boodschap van gene zijde kon de oude Don niet naast zich neerleggen. De band moest nieuw leven worden ingeblazen! Met een drummer Pauki Kartner en een verder vernieuwde bezetting gaat Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch opnieuw het evangelie van het Duitse Lied prediken. Zangeres Frau Alt heeft in Frau Holzmann een waardig opvolgster gevonden en in het piepkleine Duitstalige Italiaanse bergdorpje Parrocchia di Vallarsa werd zanger Eddie Califano ontdekt. Het tweetal vormt nu een fenomenaal artiestenduo dat u Cindy und Bert, Jan und Kjell en Frank en Mirella zal doen vergeten!

Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch speelt alle Duitse Hits uit heden en verleden. Van Rosamunde tot Rammstein, Nena danst met Conny Froboes. Een smakelijke mix van alleen Duitse specialiteiten.


Binnenkort bij Camille:

Dogs Called Kitty

Dogs Called Kitty

Uncle Harry’s Punch

Uncle Harry’s Punch