Kerstpleintje onder de Wijkertoren

Kerstavond, zondag 24 december, 18.00-24.00 uur

Honderden lichtjes op het plein, vuurpotten om je handen aan te warmen, koek en zopie met hart verwarmde dranken en oliebollen voor de lekkere trek. Pam MacBeth Band and the Best opent het kerstplein om vervolgens traditie getrouw te genieten van de Levende Kerststal. Daarna zullen we worden verrast door de coverband Undecided die o.a. de mooiste kerstnummers zal vertolken!
Kortom het zal weer een “onvergetelijke eigenzinnige kerstnacht” worden voor jong en oud, om vervolgens met een goed kerstgevoel naar huis te gaan!

Pam MacBeth and the Best (18.00 uur)
Pam MacBeth uit Nashville, Tennessee werkte samen met enkele van de meest beroemde Amerikaanse artiesten zoals Jerry Lee Lewis en Willie Nelson en komt naar Beverwijk met enkele van de beste muzikanten uit de Nederlandse muziekscene: Patrick Drabe, Jan Kanis, Wim van de Vliert, Erik Hanegraaf en Arto Boyadjian. Ze zullen je in de kerststemming brengen: op kerstavond brengen ze hun unieke mix van country, blues en rock. Van Dolly Parton, The Eagles en Bruce Springsteen tot Chuck Berry. Een feest dat je niet snel vergeet als je meezingt met de meest beroemde Kerst hits!


Binnenkort bij Camille:

Wendy Moore

Wendy Moore

Jamsessie

Jamsessie