Kerstpleintje onder de Wijkertoren

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
december 24, 2021
6:00 pm


Vrijdag 24 december om 18:00 uur

 

Honderden lichtjes op het plein, vuurpotten om je handen aan te warmen, koek en zopie met hart verwarmde dranken en oliebollen voor de trek. Pam MacBeth Band and the Best, en natuurlijk traditie getrouw de Levende Kerststal in een nieuwe dikke winterjas door Fransje Boot een van de verteldames. Kim Schulte komt met haar  zangkoor de kerstliederen  zingen, begeleid door Daan Krakers.

Kortom het zal weer een “ onvergetelijke eigenzinnige kerstnacht” worden voor jong en oud, om vervolgens met een  goed kerstgevoel naar huis te gaan!

 

Pam MacBeth and the Best

 

Pam MacBeth uit Nashville, Tennessee werkte samen met enkele van de meest beroemde Amerikaanse artiesten zoals Jerry Lee Lewis en Willie Nelson en komt naar Beverwijk met enkele van de beste muzikanten uit de Nederlandse muziekscene; Patrick Drabe, Jan Kanis, Wim van de Vliert, Erik Hanegraaf en Arto Boyadjian. Ze zullen je in de kerststemming brengen. Op kerstavond brengen ze hun uniek mix van country, blues en rock. Van Dolly Parton, The Eagles en Bruce Springsteen tot Chuck Berry. Een feest dat je niet snel vergeet als je meezingt met de meest beroemde Kerst hits!

Dit is nog niet alles dus wij komen hier nog op terug!

Na het Kerstplein zijn wij voor even gesloten, Woensdag 5 januari is er om 17.00 u een nieuwjaarsborrel, hopelijk tot dan! 


Binnenkort bij Camille:

Boys Named Sue

Boys Named Sue
Laat een comment achter...

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}