Pam MacBeth

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
juli 4, 2021
3:00 pm


Zondag 4 juli aanvang 15.00 u, bij mooi weer buiten anders binnen
Neem wat traditie, meng het met moderne country, ‘spice it up’ met bluesy soul, top het af meteen internationale uitstraling en je hebt Pam MacBeth.
Pam, geboren in Smyrna, Georgia (USA) is een artiest in hart en nieren en trad op metverschillende artiesten zoals: Jerry Lee Lewis, Steve Earle, Charlie Daniels, Lonestar, Pam Tillis,Marty Stuart, Vince Gill and Merle Haggard.
Zangeres Pam MacBeth is gevormd in Nashville Tennessee, de bakermat van decountry en western muziek. Haar optredens worden gekenmerkt door veel energie,spontaniteit, muzikaliteit, sfeer en gezelligheid en haar stem wordt vaak vergelekenmet Dolly Parton.
Buiten de Verenigde Staten is Pam bekend geworden door theater tours en shows in o.a. Japan,Nederland, Duitsland, Denemarken, Belgie, Noorwegen, Malta, Engeland, Roemenie, Bulgarijeen zelfs Siberie.
Wim is een zanger-gitarist die met een eigen geluid veel indruk maakt. Naast de hoofdrol in COD speelt hij ook in de Eagles Tribute Band, werkte in de band van Danny Vera (op TV bij Voetbal International), begeleidt artiesten als Steve Wariner, Pam MacBeth, Heather Myles en Grant and Fortsyth. Het is een virtuoos op gitaar, wordt door velen, zowel vanwege zijn zang als gitaarspel de Nederlandse Vince Gill genoemd. Wim is vele malen genomineerd als Zanger van het Jaar binnen de Nederlandse Countryscene en heeft diverse malen deze prijs ook weggesleept. Wim heeft al vele songs geschreven op het repertoire van COD. Een persoonlijkheid op het podium.

Binnenkort bij Camille:

The Hoochies

Lemon

Laat een comment achter...

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}