Marco Pandolfi – Alone with the Blues

Zondag 19 mei, 15.00 u

De aanwezigheid van Marco Pandolfi in de Italiaanse blues scene gaat meer dan dertig jaar terug.
Hij speelde op de belangrijkste Blues evenementen op het schiereiland en won daarmee het respect van de grootste blues muzikanten in Italië en ook daarbuiten.

Zijn optredens en zijn opnames worden altijd zeer positief beoordeeld door de meest gezaghebbende tijdschriften zoals: Il Blues, Blues Revue, Soul Bag, Blues Britain Magazine.

Marco Pandolfi trad op met vele opmerkelijke artiesten. Zo trad hij mei-juni 2012 op bij het Simi Valley Cajun & Blues Festival (Californië) met The Mannish Boys en deelde het podium met Amerikaanse Blues grootheden als James Cotton, Paul Oscher, Kim Wilson, Bob Corritore, Mud Morganfield, Bob Margolin, Junior Watson, Alex Schultz en meer.

Marco Pandolfi toert regelmatig in Italië, maar ook Nederland, Noorwegen, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Duitsland is hij een graag geziene en gehoorde gast. Marco treedt niet alleen op in Europa maar ook in de Verenigde Staten in verschillende clubs als: The Rhythm Room, Phoenix AZ; Groundzero, Clarksdale MS en BB’s in Saint Louis MO.

Daarnaast heeft deelgenomen aan belangrijk International Blues Festivals: Freedom Creek Blues Festival-Alabama; Rosedale Blues Festival-Mississippi; DeltaBlues, Narcao Blues -Italië; Rapperswil, St. Gallen, Blues naar Bop-Zwitserland; Darlington Blues Festival-VK.

Behalve dat hij een veelgeprezen mondharmonicaspeler is, treedt Marco op als solo artiest die tegelijkertijd gitaar en mondharmonica speelt.


Binnenkort bij Camille:

Klaverjassen

Klaverjassen